Houd-me-vast programma 2020

Houd me vast-Programma volgens het succesvolle concept van Emotionally Focused Therapy (EFT)

Met zeer aansprekende Nederlandstalige videobeelden!

Kosten: €495 per stel, inclusief werkmateriaal en boek

Data: We zijn dit jaar gestart met 4 zaterdagmiddagen op 18, 25 januari en 01 en 15 februari . We zijn nog bezig met het plannen van het volgende programma. Vraag naar de nieuwe data of naar de mogelijkheid van een individueel traject voor jullie samen, op maat met verdiepingsmomenten waar nodig.

Kennismakingsgesprek vooraf is gratis en vrijblijvend. In dat gesprek kunnen we ook kijken naar wat meer passend is: Houd-me-vast programma of EFT relatietherapie.

Plaats: Balanzic, Telefoonweg 116    6713AL Ede

Begeleiders: Rien Fidder en Gert-Jan Brandenburg (voor het gezamenlijke programma).

Het Programma
Dit Houd me vast-Programma (je mag ook zeggen relatietraining of -cursus) is bedoeld voor 4 tot 6 stellen in een veilige groep, die meer inzicht willen krijgen in een veilige verbinding en (mogelijk negatieve) patronen. Dit intensieve Programma heeft een vaste opbouw. Het bestaat uit 4 bijeenkomsten om je relatie te verdiepen. Jullie leren begrijpen waarom jullie (mogelijk!) regelmatig ruzie maken of voor kritische woorden weglopen!
In het Programma leer je de liefde te begrijpen en die nieuw leven in te blazen. Een mooie gelegenheid dus om je relatie een nieuwe impuls te geven!

Doelen

  • We willen jullie een veilige omgeving bieden, met veel bevestiging en aanmoediging.
  • Jullie gaan het belang van een veilige hechting als basis begrijpen.
  • Jullie leren (destructieve) patronen binnen je relatie herkennen.
  • Jullie onderzoeken en vinden de pijnplekken, zodat deze plekken minder pijn  gaan doen of zelfs grotendeels geheeld worden.
  • Jullie bouwen aan een veilige basis om het hoofd te kunnen bieden aan de turbulentie van het jonge gezin.

Tijdens de bijeenkomsten worden videobeelden getoond van stellen die m.b.v. het Programma stap voor stap uit hun negatieve patronen kwamen.
Er wordt gebruik gemaakt van lees- en gespreksopdrachten tijdens en buiten de training. Hierbij is het vooral de bedoeling dat jullie zelf als partners aan het werk gaan!